ERASMUS+ KA229 IPA (Information Processing Agents) eTwinning Projesi

Teknoloji ve internetin baş döndürücü gelişimi yaşam kalitemizi de etkilemektedir. Güncel gelişmelerin ve geleceğin teknolojilerinin bilgisayar ve internet teknolojilerinde devam edeceği bir gerçektir. Bu projedeki tüm ortaklar, teknolojinin nimetlerinden yararlanmanın ve sıradan yöntem ve stratejilerle geleceğe nitelikli insan yetiştirmenin artık mümkün olmadığını biliyor. Ortak okulların, sorgulamadan, eleştirmeden ve sadece ezberleyerek öğrenen nesiller yerine 21. yüzyıl becerileri ile donatılmış yeni bireyler yetiştirmek için STEAM destekli kodlama ve programlama eğitimleri ile bu becerileri aşılaması planlanıyor. Amacımız, 21. yüzyılın ilk kuşağı olma unvanına sahip z kuşağının ilgisini kodlama gibi yaratıcı bir etkinliğe odaklayarak, 21. yüzyıl becerilerine sahip öğrenciler üreten ve tüketmeyen bir nesil yetiştirmektir.eTwinning projemiz İtalya Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen Erasmus+ projemizin devamı niteliğindedir. Proje; okulumuz matematik öğretmenleri Beyhan KARTAL,Şebnem Özenç ve Türkçe öğretmeni Ebubekir SÜMENGEN tarafından yürütülmektedir.

The dizzying development of technology and internet also affects our quality of life.It is a fact that current developments and future technologies will continue on computer and internet technologies. All partners in this project know that it is no longer possible to use the blessing of technology and to train qualified people for the future with ordinary methods and strategies. Partner schools are planned to instil these skills with STEAM-supported coding and programming training to train new individuals equipped with 21st century skills instead of generations that learn by not querying, not criticizing and only memorizing. Our aim is to focus the interest of the z generation, which has the title of being the first generation of the 21st century, on a creative activity such as coding, to raise a generation that produces and does not consume students with 21st century skills.Our eTwinning project is a continuation of our Erasmus + project, which was donated by the Italian National Agency.Project; our school is run by math teachers Beyhan KARTAL, Şebnem ÖZENÇ and Turkish teacher Ebubekir SÜMENGEN.

Yayın: 18.12.2020 - Güncelleme: 05.10.2022 12:01 - Görüntülenme: 244