Geleceğe Su Bırak eTwinning Projesi

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Rana Öznur ATEŞ rehberliğinde  okulumuzun katılmış olduğu eTwinning projesi  "GELECEĞE SU BIRAK"  projesi için  çalışmalar başlamışlardır. Projemizde su kaynaklarının doğru kullanılması, su kirliliğini önlemek  ve su tasarrufu ile ilgili toplum bilinci oluşturmak amaçlanmıştır.

Öğrencilerin; Su kaynaklarının korunması, Yağmur sularının ve atık suların tekrar kullanımı, Su kaynaklarımız ve kaynaklarımızın etkin kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak, Su tasarrufu konusunda toplumsal bilinç oluşturulması, Bilgi ve İletişim Teknolojileri kullanımı konusunda beceri kazanması, Sunuş  ve kendini ifade etme becerileri kazanılması, Dil becerilerini  geliştirmesi hedeflenmektedir.

Öğrencilerimiz logolarını hazırlayıp EBA eğitim platformunda oylamaya sunmuşlardır. Oylama sonucunda 7D sınıfımızda öğrenim gören Şevval YAYLI öğrencimizin hazırladığı 1.seçenekteki logo oy çokluğuyla seçilmiştir. TEBRİKLER....

Logo çalışmalarımız için tıklayınız.

20-02-2021

Yayın: 20.02.2021 - Güncelleme: 05.10.2022 11:51 - Görüntülenme: 311