BALIKESİR / KARESİ - Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu Ortaokulu

Erasmus+ IPA(Information Processing Agents)Projesi Ortaklarının Okulumuzu Ziyareti

Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu Ortaokulu olarak gerçekleştirdiğimiz Erasmus+ IPA(Information Processing Agents) projeleri kapsamında Litvanya, Portekiz, İspanya ve Türkiye (Kütahya) ortaklarının katıldığı ziyarette; öğrencilerin dijital becerileri geliştirmeyi hedefleyen proje etkinlikleri çerçevesinde konuklarımızla bilgi alışverişinin yanında kültürel etkileşim ve gezilerimizle dolu dolu bir paylaşım süreci geçirmenin mutluluğunu yaşadık.

Birinci gün dijital beceriler, web-2 araçları, e-twinning gibi çeşitli sunum ve paylaşımların peşi sıra bizlerden her konuda desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine yaptığımız ziyaretle günü sonlandırdık. İkinci gün yine proje sunumlarımıza eklediğimiz Balıkesir Kent Konseyi bilgilendirme toplantısı, Seyir Tepesi, Zağnos Paşa Camisi ziyaretleri ile verimli bir gün daha geçirdik. Üçüncü ve dördüncü günde: Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Şirince Köyü; Ayvalık Seyir Tepesi, Şeytan Sofrası, Cunda, Koç Müzesi kültürel gezileri ile coğrafi ve tarihi tanıtımlarımızı da tamamlamış olduk. Beşinci gün proje ile ilgili çeşitli paylaşımların ardından sertifika töreni ile konuklarımızı ülkelerine uğurlayarak Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu ailesi olarak bir ilki yaşamanın ve yaşatmanın mutluluğu ile günü bitirdik.

Yayın: 18.10.2021 - Güncelleme: 05.10.2022 10:54 - Görüntülenme: 151