ERASMUS+ KA229 IPA (Information Processing Agents)

"21.Yüzyıl becerileri" ile donatılmış, yeni nesil bireylerin yetiştirilmesi güçlü disiplinler arası etkileşimin sonucunda mümkündür.Bu projedeki bütün ortaklar teknolojinin nimetinden faydalanmanın ve geleceğe yönelik nitelikli insan yetiştirmenin artık sıradan yöntem ve stratejilerle mümkün olmadığını bilmektedir.Ortak okullar;ezber,sorgulamayan, eleştiremeyen nesiller yerine 21.yüzyıl becerileri ile donatılmış yeni bireylerin yetiştirilmesi için STEAM destekli kodlama ve programlama eğitimi ile bu becerileri aşılamayı planlamaktadır.

Projemiz Matematik Öğretmenimiz Beyhan Kartal tarafından yazılarak İtalyan okulun koordinatörlüğünde İtalya dan sunulmuştur. Projemiz 99 puanla ve toplam 182.170 Euro bütçe ile İtalya Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilmiştir. Proje ortakları Türkiye,İtalya,İspanya, Portekiz ve Litvanya dır. Proje kapsamında yapılacak olan 6 hareketlilik covid sonrası gelen normalleşme ile birlikte gerçekleşecektir. Proje 2 yıl süreli olup faaliyetler proje ekibinde yer alan matematik öğretmenleri Şebnem ÖZENÇ,Beyhan KARTAL ve Türkçe Öğretmeni Ebubekir SÜMENGEN tarafından gerçekleştirilecektir.

It is possible to raise new generation individuals equipped with "21st century skills" as a result of strong interdisciplinary interaction.All partners in this project know that benefiting from the blessing of technology and training qualified people for the future is no longer possible with ordinary methods and strategies.Partner schools plan to instill these skills with STEAM-supported coding and programming training in order to raise new individuals equipped with 21st century skills, instead of generations that do not memorize, do not question and cannot criticize. Our project was written by our Mathematics Teacher Beyhan Kartal and presented from Italy under the coordination of the Italian school.Our project was granted by the Italian National Agency with 99 points and a total budget of 182.170 Euros.The project partners are Turkey, Italy, Spain, Portugal and Lithuania. The 6 mobilities to be made within the scope of the project will take place with the normalization after covid.The project lasts for 2 years and the activities will be carried out by mathematics teachers Şebnem ÖZENÇ, Beyhan KARTAL and Turkish teacher Ebubekir SÜMENGEN, who are in the project team.

1.HAREKETLİLİK- TÜRKİYE

2.HAREKETLİLİK- İSPANYA

3.HAREKETLİLİK- LİTVANYA

Güvenli İnternet Günü                  Web 2 araçları ve kullanımı                   İnternetin Bilinçli Kullanımı Etkinliklerimiz